Det her var mit første salvia trip.

Jeg røg ca 0.1g. (Salvia divinorum x20)

Var udenfor i en park

Det startede med at jeg fyldte et hoved og begyndte at tænde det med en storm lighter. efter at have slammet det holdte jeg det inde i de ca 30 sec. Røgen var meget harsk og smagte ikke godt selvom den lugtede af the. Lige så snart jeg pustede røgen, kunne jeg mærke det i kroppen alt begyndte at kilde over hele min krop. Mit syn blev flimrer og jeg begyndte at få nogle visuals, jeg kiggede på en af mine venner og lige efter begyndte hans ansigt at vise sig i skyerne.
Buy Salvia extracts
det var der jeg peakede. Jeg kiggede rundt omkring og den bænk vi sad på virkede som om at den var flere 100 kilometer lang og kunne slet ikke se hvor den sluttede. jeg kiggede derefter på træet og barken begyndte at få nogle psykedeliske former og farverne ændrede sig. Jeg kiggede rundt og det var som om at vi sad inde i en kæmpe sæbe bobbel.

Jeg kiggede ned i græsset og jeg kunne se længere ned end nogen sinde før det er en ubeskrivelig god følese.
Salvia er en af de sjoveste psychedelia jeg har prøvet før kan helt klart anbefale det også til begyndere, hvilket jeg selv er, men jeg ville ikke købe mere end x20. Håber denne trip report kan hjælpe andre til at prøve den magiske plante salvia :)